Jag fick hjälp med catering i Ronneby

God förmiddag gott folk, varmt välkomna ska ni vara hit. I dagens inlägg tänkte jag berätta om dagen då jag hade en fest för min nya klädkollektion. Dessutom kommer jag prata lite om den hjälpen jag fick med catering i Ronneby av företaget Till Bords Catering, ni kan läsa vidare här om ni skulle vilja veta mer om dem.

Jag har turen att kunna jobba med det jag älskar, kläder och mode. Det hela började med ett intresse för att designa och sy mina egna kläder, i början kunde jag inte jobba med det utan det fick bara vara ett intresse. Ju fler år det gick desto bättre blev jag på att framställa kläder, tillslut hade jag tillräckligt mycket kunskap för att kunna starta ett eget klädmärke och sälja mina kläder. Min dröm har äntligen förverkligats och jag har fått möjligheten att jobba med det jag älskar. I mitt jobb har jag som mål att komma med nya kläder minst en gång per år, vilket jag har lyckats med än så länge. För några veckor sedan blev jag färdig med det här årets kollektion, vilket jag ville fira. Det är mitt femte år som designer och därmed min femte kollektion, det är något som i alla fall jag tycker är stort. Jag bestämde mig för att fira det med en fest där jag skulle visa upp årets nya kläder, det var till festen jag behövde det här företagets hjälp med catering i Ronneby. Då det var ganska många kunder som skulle komma och därmed behövde jag en hel det mat. Det hade tagit alldeles för mycket tid om jag skulle ta hand om det helt på egen hand, därför kände jag att jag behövde professionell hjälp med det. Av det här företaget fick jag otroligt bra hjälp, de gjorde att min fest blev flera gånger bättre. Därför skulle jag vilja tacka dem för hjälpen samtidigt som jag rekommenderar dem till er om ni skulle behöva hjälp med catering i Ronneby.